Informare


Doresc sa fac cateva precizari legate de articolul „Investigator acoperit sau infractor la vama Moravita” publicat de site-ul „Vocea Timisului”.

In primul rand precizez ca nu am nicio legatura cu scrierea acestui articol sau cu publicarea lui pe site-ul respectiv.Consider ca cine a scris acest articol ar trebui sa-si asume raspunderea si sa faca aceleasi demersuri si catre organele judiciare.

Consider ca fotografia investigatorului nu trebuia postata, neavand nicio legatura cu continutul articolului.Fotografia investigatorului nu probeaza ceea ce este scris in articol.Acest lucru pare mai degraba o razbunare, lucru pe care nu l-am promovat niciodata nici pe blog nici in alta parte.Mai degraba, cel care a scris articolul ar fi trebuit sa posteze inregistrarea audio-video din care rezulta ceea ce se descrie in articol.

Seriozitatea unui site de stiri cum este cel in cauza ar trebui sa se reflecte in primul rand in semnarea fiecarui articol publicat de catre cel care l-a scris.Acest articol nu poarta nicio semnatura, dupa cum se poate observa.

Fac aceste precizari, deoarece „cineva” incearca sa-mi atribuie mie acest articol, lucru care este neconform cu realitatea.

 

Anunțuri

2 responses to “Informare

Spune-ti parerea...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: