DNA, ancheta selectiva in dosarul Moravita


In data de 15 august 2010 investigatorul VMC a fost incadrat la IJPF Timis cu sprijinul chestorului Buda Ioan, seful Politiei de Frontiera Romane si al sefului IJPF Timis, de la acea vreme, comisar Iures Cornel.

In data de 5 octombrie 2010 DGA prin adresa cu nr. P/1233049/S.A./05.10.201 sesiza DNA in legatura cu  implicarea unor cadre din conducerea IGPF si IJPF Timis in savarsirea infractiunilor de coruptie, citez:” […] o alta parte din bani este data superiorilor din conducerea IJPF Timis si IGPF Timis pentru asigurarea mentinerii lor pe functiile pe care le detin in prezent in cadrul SPF Moravita”. Cititi aici adresa DGA.

 In acest mod, prin solicitarea si obtinerea sprijinului IGPF si IJPF Timis,  procurorii DNA,  fara a efectua nici un fel de verificari prealabile referitoare la veridicitatea si  pertinenta sesizarilor DGA referitoare la persoanele cu functii de conducere din cadrul IGPF si IJPF Timis implicate in acte de coruptie, au dezvaluit in mod nepermis secretul actiunilor intreprinse de DNA fata de persoanele susceptibile de implicare in activitati infractionale , creeand astfel premisele favorabile sustragerii acestora din contextul starilor de fapt care ar fi putut releva implicarea sau neimplicarea lor in savarsirea infractiunilor investigate de catre DNA.

Totodata, odata cu venirea lui VCM la Moravita, anumiti ofiteri si agenti au intrat brusc in concediu de odihna sau au fost delegati la alte sectoare.

Anunțuri

Spune-ti parerea...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: