Drepturile salariale ale politistilor aflati la dispozitie


In urma formularii unor rapoarte in luna februarie 2012, ITPF Timisoara a stabilit faptul ca politistii aflati la dispozitie beneficiaza de anumite sporuri, care au fost incluse in salariul de baza prin Legea 285/2010 care reglementa salarizarea personalului pentru anul 2011.

Ulterior aceeasi salarizare s-a mentinut si in 2012 si 2013.

Dupa comunicarea raspunsului, urma ca ITPF Timisoara sa-l puna in executare si sa recalculeze salariile prin includerea acelor sporuri asa cum au fost stabilite.

Cum acest lucru nu s-a intamplat, urmatorul pas este de a solicita conducerii ITPF dispunerea masurilor legale pentru punerea in executare a raspunsului comunicat.Am atasat un model de solicitare la finalul articolului.

In cazul unui refuz din partea ITPF Timisoara va urma formularea unei cereri de chemare in judecata la instanta de contencios-administrativ.

De asemenea, in cazul unui refuz din partea ITPF, voi formula un memoriu catre Comisia de abuzuri din Camera deputatilor si Avocatul Poporului.

O scurta precizare privind faptul ca politistii din lotul „Albita” din cadrul ITPF Iasi beneficiaza de aceste sporuri incepand cu luna februarie 2013 si au primit si drepturile salariile restante de la momentul punerii la dispozitie.

Model solicitare

Anunțuri

Spune-ti parerea...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: