Seful IGPF, chestor general Ioan Buda si seful IJPF Timis , Iures Cornel, au intervenit pentru ca agentul Chira Dora sa nu lucreze pe tura investigatorului Voda


In data de 5 decembrie 2010 la ora 15.53 seful SPF Moravita TURDA VASILE l-a sunat pe adjunctul sau TUDORICA MARIAN si a dispus ca agentul de politie CHIRA DORA sa fie mutata pe tura pe care eu o coordonam , tura unde actiona investigatorul sub acoperire Voda Mihai Cristian.

In data de 7 decembrie 2010 la ora 16.30 TUDORICA MARIAN  a fost sunat de catre seful IJPF Timis IURES CORNEL care i-a ordonat sa o mute pe Chira Dora inapoi pe tura pe care lucra inainte de a fi mutata.

In data de 7 decembrie 2010 la ora 16.31 TUDORICA MARIAN l-a sunat pe seful de sector TURDA VASILE si i-a transmis ordinul primit de la seful IJPF Timis IURES CORNEL .

In ciuda acestor interventii ale sefului IJPF Timis, Turda Vasile nu a revocat ordinul de mutare a agentului Chira Dora decat dupa interventia directa a chestorului Buda Ioan.

In data de 11 decembrie 2010 la ora 11.05 seful SPF Moravita TURDA VASILE  a  fost sunat de catre seful IGPF chestor general BUDA IOAN  care i-a transmis sa o lase in pace pe Chira Dora si sa revoce ordinul de mutare al acesteia.

In data de 22 decembrie 2010 intr-un articol publicat  in ziarul Cotidianul [link http://www.cotidianul.ro/agentele-de-la-moravita-mai-importante-decat-dotarile-schengen-132758/] s-a scris despre aceasta mutare a agentului Chira Dora pe tura unde actiona investigatorul Voda .

In acel articol se prcizeaza faptul ca seful IGPF chestorul Buda Ioan a fost contactat telefonic in legatura cu acest subiect, acesta declarand  :

„Nici vorba, domnule. Nici n-o cunosc. Asa zice, ca vine la mine? Ascultaţi si dumneavoastra tot ce spune lumea. Sa fim seriosi!”.

Acesta era declaratia chestorului Buda Ioan la 11 zile de la interventia sa telefonica prin care ii ordona sefului de sector Turda Vasile sa revoce ordinul de mutare a agentului Chira Dora.

Interceptare telefonica in care TURDA VASILE (TV) ii transmite lui  TUDORICA MARIAN (TM) dispozitia prin care agentul Chira Dora este mutata pe tura lui Dragomir :

 TV : Ce faci, Mariane? Hai asculta-ma cu atentie, ia un pix si noteaza.

TM : Da.

TV : Incepand cu data de maine, din ordinul meu, al sefului de sector, […] astazi trebuie sa fie dat ordinul,  […] Dora Chira , incepand cu data de maine, trece pe tura lui Dragomir .

 Ascultati interceptarea aici : http://www.youtube.com/watch?v=AXwymzlteJA

Interceptare telefonica intre TUDORICA MARIAN (TM) si IURES CORNEL (IC) in care seful IJPF Iures Cornel ordona revocarea ordinului de mutare a lui Chira Dora :

TM : Sefu’, m-am informat, e mutata, e dispozitia lui Vasile, seful de sector.

IC : Si a fost adusa inapoi ?

TM : Nu, n-a adus-o  inapoi, e tot pe “aia” (n.n. tura unde actiona Voda), am inteles.

IC : Inapoi cu ea. Inapoi cu ea din ordinul meu. Daca vrei ti-l trimit si cu SMS semnat.

TM : Da, nu-I problema, nu …

IC : Inapoi cu ea.

TM : A dat-o Vasile, da, da, am inteles…

IC : Te rog frumos, spune-i lui Vasile ca am zis eu sa o duca inapoi.

TM : Bine, sefu’.

IC : Da, multam.

 Ascultati interceptarea aici : http://www.youtube.com/watch?v=wDxHNskK11Q

Interceptare telefonica in  care  TUDORICA MARIAN il anunta pe TURDA VASILE ca a fost sunat de seful IJPF IURES CORNEL in legatura cu mutarea lui Chira Dora pe tura lui Dragomir :

TV : Da, Mariane.

TM : Vasi, m-a sunat acuma seful  de inspectorat si a intrebat de Chira Dora, unde e si ce-i cu ea.E mutata pe alta tura. Si zice “care tura?” ,  zic  “da, e mutata din ordinul sefului de sector”.BAi spune-I, roaga-l pe Vasile, spune-i  ca din ordinul meu sa o dea inapoi ca m-au sunat altii …Ma auzi, Vasi ?

TV : Da,  am auzit. Ma gandeam acuma. Bine, lasa ca vedem. Ma duc eu maine la lucru si  vedem.

TM : Vorbesti tu, da?

TV : Da,da lasa ca vad eu.

Ascultati interceptarea aici : http://www.youtube.com/watch?v=EX3fDzXMIsE

Interceptare telefonica in care seful IGPF chestorul BUDA IOAN (BI) ii ordona sefului SPF Moravita TURDA VASILE sa revoce ordinul de mutare a lui Chira Dora :

TV : Am onoarea, domnule inspector general.

BI : Va salut. Domnu’ commandant, haideti sa clarificam o chestiune. Deci : POPA RADU cu CHIRA DORA raman pe aceeasi tura, va rog sa-i lasati in pace si va rog sa creati un climat de munca adecvat muncii in cadrul sectorului si nu ma puneti in situatia sa va mai dau telefon inca o data ca sa va spun chestia asta.

TV : Cum ordonati dumneavoastra.

Ascultati interceptarea aici : http://www.youtube.com/watch?v=06-c-ACxH7w

Anunțuri

4 responses to “Seful IGPF, chestor general Ioan Buda si seful IJPF Timis , Iures Cornel, au intervenit pentru ca agentul Chira Dora sa nu lucreze pe tura investigatorului Voda

Spune-ti parerea...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: