Adjunctul sefului IJPF Timis, Mudure Ioan Vasile : „A fost sunat de mai de sus.De-aia zic eu ca-i pilos .Iti dai seama ca-i pilos.”


Ancheta selectiva  a DNA  continua.

In data de 15 decembrie 2010 la ora 15.43, seful IGPF chestor general Buda Ioan l-a sunat pe seful SPF Moravita si l-a anuntat ca urmeaza sa se prezinte la sector agentul Novanc Flavius, mutata de la IJPF Caras Severin, SPF Naidas.

LA indicatiile DNA, seful IGPF Buda Ioan a dispus ca Novanc Flavius sa fie repartizat pe tura lui Dragomir, acolo unde actiona si investigatorul sub acoperire Voda.

A doua zi, in 16 decembrie 2010, la ora 10.53,  seful SPF Moravita a fost sunat de catre adjunctul sefului IJPF Timis, Mudure Ioan Vasile, care aflase si el ca la Moravita urmeaza sa vina „un pilos”, cum sustinea chiar el. Nu avea foarte multe informatii,  dovada ca mutarile se faceau direct prin seful SPF Moravita Turda Vasile, seful IGPF  ocolind de cele mai multe ori comanda IJPF Timis, care a avut in aceasta perioada mai mult un rol decorativ. Acest lucru reiese, in mod evident,  din discutiile purtate de cei doi sefi, Iures Cornel si Mudure Ioan Vasile pe parcursul operatiunii DNA.

Interceptare telefonica in dosarul Moravita , intre seful IGPF Buda Ioan (BI)  si seful SPF Moravita, Turda Vasile (TV) privind numirea agentului Novanc Flavius la Moravita :

BI : Alo?

TV : Am onoarea , sa traiti, domn’ inspector general.

BI : Va salut.Domnu’ commandant, o sa vina incepand de astazi, 60 de zile, e la dumneavoastra agentul sef Novanc Flavius.O sa va rog sa il repartizati pe tura … pe tura …. cum il cheama… Dragomir. Pe tura lui Dragomir.

TV : La Dragomir. Am inteles.

Ascultati inregistrarea aici http://youtu.be/OUXSMbVvveQ

Interceptare telefonica in dosarul Moravita, intre adjunctul sefului IJPF Timis Mudure Ioan Vasile (MIV) si seful SPF Moravita Turda Vasile  (TV)   despre aducerea agentului sef Novanc Flavius la Moravita. Trebuie avut in vedere ca la momentul purtarii acestei discutii, Mudure stia de existenta unui dosar al DNA si despre existenta investigatorului Voda pe tura coordonata de Dragomir. In acelasi timp, si Turda Vasile stia, in acest moment,  ca Voda este investigator  sub acoperire.

MIV : Alo?

TV : Sa traiti.

MIV : Salut, Vasile.Esti pe la sector ?

TV : Pe la punct , pe aici.

MIV : Te-am sunat sa-ti spun ca-ti mai vine un pilos, tot pentru Moravita.

TV : Novanc, nu ?

MIV : Da, Novanc Flavius.

TV : Da’, e pilos si asta?

MIV : Pai altfel cum iti explici ? Ce dracu’ sa vina de la Caras la Moravita? (…) Pe ce tura il pui, nu stii?

TV : Vedem, nu stiu…

MIV : Nu stiu nimic de nicio tura, daca ma suna cineva o sa te sun sa-ti zic.Am vorbit cu Bertea (n.n. seful IJPF Caras-Severin) Bertea zicea ca e de undeva mai de sus de noi, nu ca vrea el neaparat, stii ? A fost si el sunat de mai de sus .Inseamna ca … de-aia zic eu ca-i pilos. Iti dai  seama ca-i pilos.

Ascultati inregistrarea aici http://youtu.be/lXw7H1tDmtc

Anunțuri

Spune-ti parerea...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: